Powered By Blogger

onsdag, mars 14, 2007

nasen min er snart skinnlaus etter all snytinga, AU !

i morgon må eg prøva meg på arbeid igjen (praksis).

berre 3 veker att av praksis, aldri meir sjukepleierstudent etter det.

Nå har meg og Hanna endeleg satt oss ner med hovudoppgaven, som vil innehalda teori om kva sjukepleiaren kan gjæra for at eldre heimebuande pasientar kan ivareta eigenomsorgen sin.

7 kommentarer:

Fru sukker sa...

Dakar nasen til Hanne.. *kose på'
du må bruke kleenec med balsam. Lykke til med oppgave:)

Pappa Karlsen sa...

Kva har hendt?! Du skriv nynorsk, eg har og nett slått over til denne nydelege språkformen på min blogg. Men eg må seia at teknikken er ein del rusten, og at eg nok kjem til å gjæra ein del graverande feil framover. Men lykke til, til deg og!

Hanne sa...

det var vel berre fordi eg følte at nasen var det mest rette å skriva, så då blei resten og på den målforma. Men eg kan jo prøva. Har tross alt skreve bokmål på heile grunnskulen :)Men eg må leita etter dei rette orda, blir ei god blanding med dialekt trur eg!

Hanne sa...

ehe, nynorsk meinar eg ;)

Gretty sa...

oi, her er lenge sidan eg har vore ser eg. er dykk i gang med oppgåva no ja. Går det framøve? ho er vel reist til Thailand ho andre snuppa snart. Eg har starta. Går utruleg langsamt, men så har eg litt tid på meg då. nasa då? betre? eg har berre to vakter igjen i praksis. Siste to dagar som sjukepleiarstudent. Ganske herleg! javel, me sjåast snart!

Hanne sa...

Ja det er vist ei stund sidan eg og har vore her. Etter veiledning så har me bytta problemstilling til. Korleis kan sjukepleiaren ved hjelp av omsorg skapa trygghet for den terminale kreftpasienten i heimen. Hanna har reist til Tanzania ja, så me har iallefall fordelt litt teori så me får gjort noko når ho er der nere. Ellers så kjem nasen seg kraftig. jamvel om hosten ikkje vil fara!

Eg har 3 dager att på sjukehuset, for ein glede. Det må eg sei :)

Fru sukker sa...

Kva er det med at alle skriv nynorsk? Kva?? Kva las du no?